Et livlig møte med barnebok forfatteren Harald Stoltenberg 13 okt kl 14. Bokkafe for liten og stor.

13 okt .Familiedag i Totenvika Galleri og kulturkafe,
Vi er stolte av at barnebokforfatteren Harald Stoltenberg kommer til festivalen og Totenvika, Dette arrangementet er godt tilpasset barn sammen med voksne. Tema for boken, det å være annerledes.

Inngang: barn 50 kr og voksen 100 kr.
Billettbestilling tlf 95231723 eller kjøp i kafeen.
Galleri og kafeen er åpent fra kl 12 – 17 denne dagen.

«Sverre Skrot og Ingenting»
Sverre Skrot bor sammen med moren sin på toppen av en skrothaug. Fru Mor er nærmest besatt av tanken på at sønnen skal finne seg ei dame som kan få orden på alt rotet. Og som dessuten kan danse flamenco og sy gardiner. For å få slutt på maset bygger Sverre ei skrotdukke som skal forestille ei dame. Men da han er ferdig, har det blitt til en mann istedenfor.
Historien rommer mange tanker i tida, men først og fremst at kjærlighet mellom to av samme kjønn er like bra som kjærlighet mellom to av motsatte. Så den ytre handlingen om sortering av skrot har også en dobbel betydning om at mennesket ikke kan plasseres i én og samme kasse.

Presidenten av Trompetlandet er en annen skikkelse som dukker opp i boka. Han bygger høye murer for å hindre folk i å klatre over til Trompetlandet.

Harald Maxmillian Stoltenberg lover en underholdende og ellevill opplevelse hvor han formidler historien i en kortversjon ved å lese, fortelle, spille karakterer, danse flamenco og vise noen av de 70 tegningene han har laget i boka.

Harald har lang fartstid fra Barne- og ungdomsavdelingen i NRK som programmaker sammen med tvillingbror Robert på 80 og 90-tallet. Han står også bak en rekke hørespill, opplesningsserier, lydbøker og tv-serier for barn.
De siste tjue årene har han vært bosatt i København hvor han har jobbet med barnekultur og teater, og i tillegg har utdannet seg til og jobbet som psykoterapeut og diakon.

Velkommen