Jazzkonsert m/Magnar Karlsen. «Present Moment 14 mars kl 16.00. Avlyst.

Velkommen til en jazzkonsert med Magnar Karlsen.
Kom å møt musikeren fra Gjøvik som skal forføre oss inn i hans musikkverden, hans instrumenter er trommer, tangenter og elektronikk. Dette blir en opplevelse utenom det vanlige.

På denne konserten kan du stifte nærmere bekjentskap med multiinstrumentalisten og hans nye album «Present Moment».

Med trommesettet som hovedfokus i tillegg til utstrakt bruk av synth, sampling og live-elektronikk tar han soloformatet i nye spennende retninger innen genre som Europeisk avantgarde jazz/ fri improvisasjon.

Musikken beskrives best som abstrakt, surrealistisk med et bakteppe av struktur og tonalitet hvor de forskjellige instrumentene fremstår som en felles stemme.

Dette er et unikt soloformat som savner sitt sidestykke , en musikalsk reise hvor Magnar over lengre tid har hatt som prioritet å utvikle nettopp dette formatet.

Det danner også en plattform for å invitere med andre spennende kunstnere, musikere, dansere, billedkunstnere…, til et felles uttrykk , senest nå i vinter med den prisbelønte gitaristen Jacob Young og hvor albumet Circles forventes utgitt i Jan/ feb.

Present Moment viser til utstrakt bruk av dagens digitale muligheter, bla. samples av Alban Berg, fremført av The New Zealand string quartet, samt diktet Forgetfulness av Hart Crane, fremført av Winston Tharp

Billettpris 250 kr.
Billettslag og reserver plass på tlf 95231723.
Begrenset med plasser, kun 45 plasser.
Kafen er åpent fra kl 12.00