Sommerkonsert med Knut Anders Sørum «Strømlaus trio og kor» 25 juli. AVLYST

Sommerkonsert på tunet med Knut Anders Sørum. «strømlaus og kor». Oppvarmingsmusikk m/Sissel Gullord.

I konseptet «Strømlaus trio» er det i samarbeid med gitaristen Knut Bjørnar Asphol og organist Iver Olav Erstad vi får høre Sørum spille piano og synge sine låter. Sistnevnte har spilt sammen med Sørum siden barndommen, og Asphol har samarbeidet med Sørum i minst 20 år, så dette er karer som kjenner hverandre godt. Dette er en ny måte å møte Sørums musikk på, og igjennom virkemidler som basstromme og loopmaskiner får låtene ny drakt og man føler man kommer nærmere på musikken, musikerene og sangen. Det svinger fortsatt like godt, men det er i tillegg en eksklusiv lytteopplevelse for publikum når du får låtene presentert på denne måten. På denne konserten vil du få høre sanger fra alle de fire albumene, og hvem vet om det dukker opp noen overraskelser? Denne gjengen er så spontan at alt kan skje!

Med seg på kor har han Hans Esben Gihle og Karin Okkenhaug Seim. Hans Esben og Knut Anders har vært kompiser siden ungdomstiden og kjenner hverandre både musikalsk og privat veldig godt. Fra å ha sunget i lokale gospelkor på Innlandet i ungdomstiden, spilt teater og bakgårdsrevyer, til å ha turnert land og strand med forskjellige konsepter har de gutta jobbet sammen i flere tiår. Hans Esben er kanskje mest kjent for å være en av hovedsolistene i Oslo Gospel Choir siden begynnelsen av nitti tallet. Karin ble Knut Anders kjent med igjennom de to sesongene han jobbet som sanger på Skal vi danse på TV2. Karin er kanskje norges stødigste korist, men har også gitt ut egen musikk til strålende anmeldelser

Sissel Gullord – oppvarmingmusikk.kl 19.00
Sissel Morken Gullord er musiker, sanger og artist. Hun er oppvokst på Gjøvik og bosatt på garden Kårstad på Biri.

Hun er kjent som en lidenskapelig utøver på bukkehorn, og ble headhunted til å spille i Disney’s Frozen. Hun spiller i NRK/Netflixserien «Lilyhammer» og spilte inn i studio sammen med Steven Van Zandt, som ønsket seg lyden av «the amazing norwegian horn».

Sissel representerer «Norway» i dataspillet Civilization VI med sin lokale tradisjonsmusikk, og har nådd ut til millioner av gamere. TEDx-talken hennes har også fått et stort internasjonalt publikum. Sommeren 2019 holdt hun solokonserter på waldhorn, sang og seterinstrumenter i Ghent, Belgia og var solist med militærorkesteret Royal Belgian Guides. Hun ble tildelt Statens Kunstnerstipend for tre år i 2015, og spilte og sang for Kongen, Dronningen og Kronprinsparet på Stortinget under overrekkelsen av 80årsgaver til kongeparet i 2017.

Hun spiller waldhorn, bukkehorn, neverlur, barokkhorn og klassisk naturhorn. Hun synger dessuten folkemusikk, jazz, pop og rock og har gitt ut bl.a. folketoner og musikk av Elvis Presley og Peggy Lee sammen med Jon Anders Narum og Bjørn Holm. Hun har også vært solist med Østre Toten Storband

Gratis parkering på nabogården Per Håkon Hveem
Salg av mat, drikke,kaffe,kaker bl.a
Dørene åpnes kl 17.00.
NB Utekonsert på tunet.

Kjøp av billetter på ticketmaster,no og på kafeen.
Billettsalget starter 5 mars kl 09.00.
Div info 95231723