Høstprogrammen 2018.

Høstprogram 2018.

Vi holder åpent hver onsdag fra kl 12.00 – 16.00 og på søndag fra 12.00 – 16.00.

       16 sept kl 16.00. Bokkafe: Kjell Ola Dahl

23 sept kl 16.00. Konsert med Elin Prøysen og Egil Johansen.

14 okt kl 12 – 17.  Høstmarked.

15 okt kl 19.00 Konsert m/Trygve Skaug (arena: Østre Toten kulturhus)

17 okt kl 19.00. Bokkafe: Thor Gotaas. 

10 nov kl 16.00. Bokbad: Karin Sveen.

20 nov kl 19.00. – 22.00 Papirklippekurs m/Helen Fredholm.

1 – 2 des kl 12 – 17. Julemarked.

9 des kl 17.00. Adventskonsert m/Lars Klevstrand.

Åpningstider i des mnd ons-lør-søndag 12.00 – 17.00.

 

 

                       

 

 

Bokkafe m/ Kjell Ola Dahl, søndag 16 sept kl 16.00.

Bokkafe med Kjell Ola Dahl.
Dahl er ute med ny bok «Om søsteren»
Boken har fått gode omtaler. Møt vår lokale kjente forfatter fra Feiring.
Velkommen til høsten første kulturaften.

Inngang 150 kr.
Begrenset plass, påmelding tlf 95231723.

Om Søsteren:
Som er den sist utkomne boka i Kjell Ola Dahls serie om Osloetterforskerne Gunnarstranda og Frølich. Sistnevnte er suspendert fra politiet og lever nå som privatetterforsker. Han får et oppdrag på et asylmottak. En beboer på mottaket vil gjenforenes med sin søster, som er forsvunnet. Litt senere får han besøk av en forfatter som sier han må avslutte oppdraget, men som ikke vil fortelle hvorfor. Dagen etter blir denne forfatteren funnet drept. Frølich har fortsatt et uløst oppdrag. Men et nytt melder seg. For den samme forfatteren har skrevet en bok om en cold case, en uløst drapsgåte og påsatt skipsbrann – og noen insisterer på at årsaken til mysteriet om forfatterens død er å finne i historien om forliset. Frølich må grave dypt for å finne ut av forviklingene og han oppdager på veien at de han trodde var venner og allierte, ikke nødvendigvis er det.

Velkommen til på Totenvika

Konsert m/ Elin Prøysen og Egil Johansson søndag 23 sept.

Vi har den glede å fortelle at Elin Prøysen og Egil Johansson kommer til oss søndag 23 sept kl 16.00 og holder konsert. Vidar Sandbeck i smil og tårer.
Billettetpris 250.-
Begrenset med plasser, kan bestille på 95231723. (bindende påmelding)

I anledning Sandbecks 100 års-jubileum har de satt sammen programmet Vidar Sandbeck i smil og tårer. Her har de plukket fram viser som betyr noe for dem.

Vidar Sandbeck var en allsidig kunstner som både fikk fram gapskratt og vare stemninger. Han hadde en stor produksjon og skrev både slagere og viser som vil bli stående som perler i norsk visekunst. Han brukte ofte egne erfaringer i tekstene når det gjaldt fattige oppvekstkår («Kan du låne bort en femmer?»), egen yrkeskarriere («På folkemunne»), ekteskap («Gull og grønne skoger») mm. Alt ble skildret med humor, men det lå ofte et alvor bak. Han kunne også skildre ungdommelig kjærlighet, lykke og ulykke i fantastiske viser som «Menuett i mai», «Jens Vankelmodig» og «Blådansen».

Elin og Egil har saumfart visebøker og lyttet til opptak fra Søndagsposten for å finne både kjent og ukjent stoff som kan vise noe av bredden i Vidar Sandbecks store produksjon. De har også tillatt seg å ta med noen sanger Sandbeck selv ikke syntes var gode nok til å bli med i visebøkene. Dette er viser som vil være ukjent for mange.

Likevel er det de kjente visene som «Pengegaloppen», «Ola torader», «Bildilla» med flere som bærer programmet og gir publikum god mulighet til å minnes og synge med.

Hjertelig velkommen til Totenvika Galleri og kulturkafe.