Klassisk konsert med Jon Harald Gjesdal ”Sky is the Limit” 17 mars kl 16.00.

Vi har den glede å ønske velkommen til lansering av Jon Haralds andre album ”Sky is the Limit”, en verden full av sjelfull, meditativ pianomusikk.

Billettpris: 220.-
Varighet ca. 50 min. Begrenset antall plasser.
Kjøp av billett her kafeen eller bestill på mobil/sms 95231723.

Etter 20 års pause fra piano spilling lanserte Jon Harald Gjesdal i 2016 sitt første album og er nå tilbake med sine drømmende komposisjoner.

Mange husker Jon Harald fra talkshowet «En munk i helvete» som bl.a. ble oppført på Parkteatret i 2013 og på Gjøvik Kino, Blackbox. Her fortalte han om sitt liv i en sekt i Tyskland der han ønsket å bli munk. I 2014 viste NRK1 dokumentaren «Exit klosterliv» om hans liv. Pianospilling, venner, familie osv skulle ofres til Gud. Angst, selvmordstanker, flere innleggelser ble hans hverdag i tiden etter sekten.

Til sammen ble det ca 20 år uten pianospilling. Det kan være lett å tenke at Jon Harald mistet 20 år. Men selv sier han at denne tiden ble en modning av dype toner fra hans indre, som gjorde hans komposisjoner enda mer inderlig og vakre… De vanskelige årene er nå hans ressurs.

Med det nye albumet ”Sky is the Limit” ønsker Jon Harald nå å rette fokus vekk fra fortiden og inn i mulighetenes land, her og nå. Han ønsker å formidle at livet blir bedre hvis vi fokuserer på det vi kan få til enn å skue seg tilbake på nederlag og annet som vil dra oss ned. Livet er til for å nytes og glede seg! Jo mer vi kan føle på alt det vakre i livet jo mindre blir de ting som kan føles utfordrende: ”Sky is the Limit” – alt er mulig.

Interessen rundt musikken til Jon Harald Gjesdal er stadig økende, verden over. Gjennom live-streaming via den Twitter-eide appen ”Periscope”, er responsen overveldende fra alle verdens kanter. Gjesdal spiller piano live ca. en gang i uken og fans fra hele verden følger han og kommenterer pa° direktesendt streaming. Han har na° over 11,000,000 ”liker”. Han spiller også live ukentlig på hans Facebook musikk side ”Jon Harald” og på det meste har hans videoer nærmet seg 40.000 visninger.
Han får daglige tilbakemeldinger fra hele verden på at mange opplever a° hente styrke i hans musikk pa° livets reise.

Jon Harald lanserer samtidig et piano meditasjonsalbum «Time to Relax». Som egner seg for søvn og avslapping. Mindfulness, småbarn, hunder osv.

Jon Harald Gjesdal sin musikk finner du på Spotify, iTunes m.m. og på
http://JonHarald.com/

Hjertelig velkommen til Totenvika Galleri og kulturkafe.

Foto: Martine Hagebakken

 

 

Historien om Totenskeia lørdag 7 april kl 16.00.

Historien om Totenskeia.
Treskjemakerne på Toten hadde si storhetstid i andre halvdel av 1800-tallet. Flere titalls personer var da sysselsatt med å gjøre treskjeer,og Toten var regna som landets ledende distrikt for denne produksjonen. Etter en stor suksess med registering av de nåværende skeiene i bygda i fjor høst, ønsker vi å videreformilde historien.
Kom å hør på Olaf Nøkleby forteller om vår lokale historie om Totenskeia. Jarl Erik Simonsen vil også være tilstede å vise hvordan han lager og former den.
Billettpris: 150 kr.
Reserver plass på mobil 95231723

 

 

 

 

 

 

 

Hvordan lykkes med roser mandag 23 april kl 19.00.

Mandag 23 april kommer Helen Freholm og holder foredrag om «Hvordan lykkes med roser»
En blomstrende rosehage er enklere enn du tror. Lær hvordan du i samspill med naturen får rosene til å vokse og trives. Foredraget viser rosene i hagen på Fredholm. Det er en Cottage Garden med mange høye, duftende og fargerike roser.
Inngang foredrag m/servering kafe/te og kake ved ankomst og kveldsmat etter foredraget.
Pris: 400 .- ( kun 25 plasser)
Påmelding til Helen Fredholm tlf 90061937, påmeldingsfrist 15 april

Velkommen til på Totenvika

 

 

Vinter og vårprogram 2018.

Vinter og vårprogram 2018.

Vi holder åpent hver onsdag fra kl 12.00 – 16.00 og på søndag fra 12.00 – 16.00.

       17-18 feb Vinterstrikk helg.

Stengt søndag 25 feb og onsdag 3 mars.

10 mars kl 16.00. Bokkafe. Asbjørn Bakke. Boken «Erik Bye»

17 mars kl 16.00. Klassisk konsert med Jon Halard Gjesdal.

7 april kl 16.00. Historien om Totenskeia m/ Olaf Nøkleby.

23 april kl 19.00. Hvordan lykkes med roser. Helen Fredholm

28 april kl 18.00. Ølsmaking m/fingermat.

3 juni kl 12 – 17. Hagemarked.

28 juli Sommerkonsert med Didrik Soli-Tangen

Åpningstider i sommer 30 juni – 29 juli. Tors, fre, lør og søndag kl 12.00 – 17.00.