Lutefiskaften 23 nov.

Lørdag 23 nov kl 18 står lutefisk på menyen, her serverer vi tradisjonell lutefisk m/tilbehør. Denne tradisjonen er også gammel i innlandet. Flere reiste på 1600 tallet til Rørosmartnan for å bytte varer til bl.a tørrfisk, Det sies også at det har blitt funnet torskbein på Domkirkeodden på Hamar. I dag er retten blitt en høst og julemat- tradisjon.

Vi har fått inn flotte fileter av lutefisk fra Viking Seafood AS på Averøy.

Til dessert blir det dessertbord, her kan du velge mellom riskrem, karamellpudding eller moltekrem.

Lutefisk m/tilbehør (servert to ganger) og dessert kr 495,- pr.p
Drikke: alle rettigheter.

Bindende PÅMELDING etter 16 nov. Bestilling på tlf 95231723.

Vi tar forbehold om nok påmeldte for gjennomføring av arr

Velkommen

 

 

 

Bokkafe med Geir Lippestad

Bokkafe med Geir Lippestad. Torsdag 12 des kl 18.00.

Det er med stor glede at vi kan fortelle at Geir Lippestad kommer til oss for å snakke om sin bok «Et større vi»

Geir er norsk forsvarsadvokat og lokalpolitiker for Arbeiderparti i Oslo. Han har tidligere vært medlem i pasientskadenemnda. Han har også vært generalsekretær i hørselshemmedes Landsforbund og styreleder i Universell utforming. Han holder ulike foredrag i inn- og utlandet, hvor de fleste handler om grunnleggende verdispørsmål, menneskerettigheter, menneskeverd, demokrati og rettsstatens prinsipper.

«Et større vi»

Hvorfor er det så vanskelig å akseptere at våre medmennesker kan ha helt andre målestokker for livsglede enn de vi selv har, enten de er syke, funksjonshemmede, kommer fra andre kulturer eller kort sagt: er annerledes enn oss selv? Lippestad registrerer med stigende uro hvordan vi, i velstående, velutdannede og vellykkede Norge, definerer stadig trangere rammer for normalitet. I denne boken forteller han om egne erfaringer som far til en funksjonshemmet datter. Gjennom samtaler med andre som har kjent på kroppen hvordan samfunnet reagerer på barn som er annerledes, gjennom sitt møte med Desmond Tutu og sine besøk i en syrisk flyktningeleir i Libanon utfordrer han verdisyn og holdninger som er utbredt i dagens Norge. Rammen om Lippestads møter med andre som har stått overfor krevende etiske valg, er hans egen opplevelse av å miste sin eldste datter så altfor tidlig.

Dette blir en spennende og innholdsrik bokkafe. Han holder engasjerende foredrag med bakgrunn i egne livserfaringer og verdier som han ønsker å formidle.

Håper dere vil være med å avslutte dette året med oss med en flott bokkafe. Dette blir vårt siste arrangement i 2019.

Husk å sikre deg plass, bestilling på 95231723.

Inngang 250 kr.

 

Konsert med Hilde Selvikvåg 18 sept kl 19.00.

Vi ferier 5 års jubileum uke 38, med dette vil vi markere med en konsert med Hilde Selvikvårg.
Kom for å oppleve nydelig melodiøs og moderne musikk på jærdialekt.

Den 18. september holder Hilde Selvikvåg konsert på Totenvika galleri og kulturkafé. Hilde Selvikvåg er fra Jæren og har på kort tid oppnådd stor suksess med spellemannsnominasjon for debutalbumet og flere store radiohits på løpende bånd. Med sine fengende poplåter som «Karusell», «Indie» og «Anemone» har hun sneket seg inn i manges hjerter og blitt en av landets mest spilte artister på norsk radio.

For tiden er hun aktuell med sitt andre album «Fanga heile verden», og er i den anledning ute på en landsdekkende turné hvor hun skal holde konsert på unike og særegne steder i Norge som hun alltid har drømt om å spille på. På lista over disse høyt ønskede konsertstedene stod vakre Toten. Den 18. september kommer hun til Totenvika galleri og kulturkafé for å spille en akustisk intimkonsert, kun henne og pianoet. Ektefølt og nært formidler hun tekstene sine på klingende jærdialekt, slik som bare hun kan, og fremkaller latter så vel som tårer med en varme og tilstedeværelse av de sjeldne. Velkommen til en magisk konsertopplevelse!

Kun 45 plasser, her er det være tidlig ute sikre seg plass.
Inngang kr 250.-
Billettbestilling på 95231723 eller kjøp i kafee
Kafeen er åpent fra kl 12.00 – 20.30.

Bokbad med Levi og Leah Henriksen søndag 22 sept kl 16.00.

 
Jubileumprogram
Uke 38 ferier vi vårt 5 års jubileum med bokbad søndag 22 sept kl 16.00.

Levi Henriksen har besøkt oss ved flere anledninger tidligere og vi er glad for å ønske både ham og datteren Leah velkommen til oss 22. sept.
På vårparten debuterte Leah Henriksen som forfatter, kun 19 år gammel, med boka «Vinter på savannen».
Boka er et samarbeidsprosjekt mellom far og datter og fortellingen kom til etter at de sammen besøkte Masai Mara i Kenya.

Leahs engasjement for naturen og miljøet kommer tydelig til uttrykk i fortellingen og hun sier i intervjuer at samarbeidet med faren har vært mer smertefullt enn det var da de øvelseskjørte.
«Vinter på savannen» har blitt en sterk og vakker bok om samspillet ikke bare mellom naturen og menneskene, men også om det vanskelige samspillet mellom foreldre og barn. Og om det store kjærligheten og sorgen over å miste en forelder.

Levi Henriksen kommer også i høst ut med en ny novellesamling; «Så langt hjemmefra, så nær der jeg bor».
Henriksen har vært meget produktiv de siste par årene – i fjor ga han ut novellesamlingen «Jern og metall» og han er nå også i innspilling av nok en plate med bandet Babylon Badlands.

Møt Levi og Leah Henriksen i samtale med formidler Elisabeth K. Johansen, som også har besøkt oss tidligere.

Det blir boksalg og signering.

Inngang kr 200 .-
Påmelding og kjøp av billetter i kafeen og tlfnr 95231723.
Velkommen.

Forfattersentrum bidrar til støtte til dette bokbadet

 

 

 

                       

 

 

Bokkafe med Thor Gotaas. «Norske utedoer» 16 okt kl 19.00

Thor Gotaas klar med en ny spennende bok « Norske utedoer»
Boka skal gis ut høsten 2019 på Gyldendal forlag og Totenvika er en av hans første prestasjon av boka. Han har løpet av året samlet historier om utedoene, bilder og anekdoter fra hele Norge. Han har undersøkt og registrert sentrale opplysninger om doene. Dette ha gitt et grunnlag for å vurdere ulikheter, bruksområder og geografiske særegenheter. Han har besøket og oppsøkt ulike deler av landet, men har også vært svært avhengig av gode tips og historier fra folket. Dette blir en spennende og morsomt bok med mange flotte historier.
Da er bare å sikre seg plass på bokkafen i Totenvika, dette blir en underholde kveld.
Bestilling av billetter ring eller send SMS 95231723. Billettpris: 200 kr
Eller kom innom kafeen å kjøp billett. Velkommen

Sommerkonsert m/Maria Haukaas Mittet m/band 20 juli.

Det er med stor glede vi kan fortelle at Maria Haukaas Mittet m/band kommer til oss 20 juli og holder vår årlige sommerkonsert. Dette blir en unik opplevelse i et vakkert kulturlandskap her i Totenvika. Hold av denne sommerkvelden sammen med oss.

Maria Haukaas Mittet er fra Senja og har en lang bakgrunn som artist. I 2004 debuterte hun som plateartist og hennes første album «Breathing» solgte til gull. Oppfølgerplaten «Hold On Be Strong» kom i 2008 og solgte til gull etter kun tre uker. Tittellåten ble en internasjonal hit etter femteplassen i den internasjonale Eurovisjon-finalen. I 2011 spilte Maria inn juleplaten «Lys Imot Mørketida» sammen med Oslo Gospel Choir, hvor Maria synger flere låter på egen dialekt. I 2014 gav Maria ut sitt første norskspråklige album «HEIM» , der hun med stor suksess skrev egne viser, og fremførte andres på egen dialekt og med grobunn i den nordnorske visetradisjonen. Gjennom sanger som «Folk i Husan» (Kari og Ola Bremnes) «Himmel i mella oss» og «Heim» har Maria funnet hjem til musikken som ligger hjertet nærmest. I 2015 stakk hun av med seieren i TV-programmet «Stjernekamp», nettopp med en vise fra nord: Gjennom sorga går ei sang (Halvdan Sivertsen). I 2017 og 2018 turnerer Maria også med sin egen konsertforestiling «Jåla fra Lakselvnes», der 12 nordnorske viser flettes sammen med egne historier om oppvekst, ensomhet og kjærlighet. Vinteren 2019 er hun en av syv norske artister som medvirker i Tv2 suksessen «Hver gang vi møtes», i selskap med artister som Lars Bremnes, Elisabeth Andreassen, Sol Heilo, Trine Rein, Petter Katastrofe. Maria har gjennom heles sesongen høstet mange terningkast fem i landets avsier, for sine gode tolkninger.

Fra kl 17.30 åpner opp plassen for publikum, da er det mulighet til få kjøpt mat, drikke, kaffe og kaker.
Alle rettigheter.
Konserten holdes utendørs på tunet.
Oppvarmingsmusikk underveis.
Maria spiller ifra kl 20.30.

Billettpriser fra 450 kr – ( til 550 kr kun kjøp i kafeen)
Billettsalget starter fredag 10 mars www.ticketmaster.no og
i kafeen.