Se våre bilder

På Skramstad Søndre har kunstneren Erik-Ottar Hansen sitt atelier der han maler sine bilder og viser frem til salg på galleriet. På galleriet kan du se på, og kjøpe kunst av forskjellige kunstnere. Vi vil legge vekt på kunst av god kvalitet. Her vil det være skiftende utstillinger med malerier, tekstil, glass, keramikk, smykker osv. Galleriet er åpent når kaféen er åpen. Ønsker du å komme se på eller kjøpe kunst av Erik-Ottar Hansen utenom faste utstillinger, kan du komme på besøk etter avtale.

Ta kontakt med Erik-Ottar enten på mobil
95 231 723
eller eller på e-post:
kontakt@erikottarhansen.no

Klikk på bildet for å se en større versjon av det

Tomromme På vei hjem Tilhørlighet Italiahus Åpen dør På hjemreise Åpen dør Gjensyn Dyp samtale Stå ikke alene Hus Fullmåne Vandring mot det ukjente. (Walking towards the unknown) Livstreet 1 De tre løse ider Vår

Informasjon om Erik-Ottar H. Hansen
Erik-Ottar H. Hansen (f. 1974) er bosatt i Totenvika (Østre Toten kommune i Oppland). Han er oppvokst på Jessheim og flyttet til Totenvika 2013. Han har tre års utdannelse innen kunst og har hatt mange utstillinger  i inn- og utland. Han har også mottatt stipend og har blitt innkjøpt til offentlige utsmykninger.

Arbeidsbeskrivelse om hans bilder
Som kunstner arbeider han med akryl på lerret, papir og treplater. Formspråket veksler mellom det figurative mot det mer abstraherte.
Oppbygging av bildene går gradvis med maling lag på lag. Bildene bearbeides med ulike verktøy og skaper et røft og grovt uttrykk.

Bevegelse og den energi han har i påføringsprosessen er en del av det som skaper et uttrykk som han bearbeider videre. Sterke farger i kombinasjon med jordfarger gir styrke og lydbevegelse i bilde. Inspirasjonskildene hans er fra norsk landskap, kultur og historie. Motivene bygger på sanseinntrykk og selvopplevde hendelser. Følelsen av ensomhet, renhet og stillhet er tema i hans malerier. Med disse bildemotivene ønsker han å speile sitt liv som hørselsskadet; ensomhet, veivalg og stillhet er det bærende uttrykket i hans bilder, en poetisk og undrende fortelling som kan gjenkjennes og får betydning for andre.