Foredrag m/ Torgeir Stensli. Drømmer – Livsglede -Arbeidsglede 21 mai kl 18.00.

Torgeir Stensli kommer hit og holder foredrag om «Drømmer – Livsglede -Arbeidsglede» dette handler om hans bakgrunn fra Toten, yrkesvalg, livet(kjærligheten) og en god del om ledelse fra hans ståsted som toppleder.
 
Stensli skriver:
Det som motiverte meg til å holde et foredrag var at det i år er 50 år siden jeg dro fra Toten, men Toten har vært i mitt hjerte hele tiden. Jeg fikk også lyst til å bidra med noe tilbake til bygda gjennom at jeg kunne bistå kommunen og bedrifter til å utvikle og sikre arbeidsplassene på Toten. Jeg startet som lærling i 1968 og fikk min drøm oppfylt i 2002 å bli leder for Mercedes Benz i Norge. Jeg har også lyst til å formidle hva jeg har erfart som toppleder og hvordan folk på best mulig måte kan ledes.
 
Inngang kr 150.-
Bestilling av plass, ring eller send sms på tlf 95231723.
Det serveres kaffe/te og kringle.